Taşdelen İlkokulu
Taşdelen Köyü Uludere/Şırnak
0 486 364 2010

VİZYON

Toplumun Milli,manevi ve kültürel değerlerine sahip, saygılı, bilim ve teknolojinin ışığında, sorgulayan, üreten, güvenilir, demokratik düşünebilen, yeteneklerinin farkında, özgüveni tam bireyler yetiştiren alanında öncü bir kurum olmak.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

İkili Öğretim

Öğretmen servisi bulunmamaktadır.

Şırnak şehir merkezine uzaklık 50 km, Uludere ilçe merkezine uzaklık 15 km´dir.

Dağlık